X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Krasnoselski dezvăluie presei ruse când Transnistria va cere Rusiei să-i recunoască oficial independența

24 sep. 2021,, 16:45   Politică
5269 22

Cînd regiunea separatistă transnistreană va solicita Federației Ruse să ca să-i recunoască „independența?” O asemenea întrebare i-a fost acordată autoproclamatului lider separatist, Vadim Krasnoselski, de către o jurnalistă rusă, care îl intervieva, însă răspunsul așa numitului președinte de la Tiraspol a fost unul evaziv, dar cu un subînțeles mult mai larg, scrie transnistria-va-cere-rusiei-sa-i-recunoasca-oficial-independenta/" target="_blank">realitatea.md

Fiind întrebat de către jurnalistă „cînd ar putea Transnistria să-i ceară Moscovei recunoașterea oficială a independenței”, liderul de la Tiraspol a declarat că „nu este un populist” pentru a da anumiți termeni la asemenea „situații serioase”.

„Știți, eu nu sînt un populist ca să vin să cer ca noi să fim recunoscuți. În nici un caz! Aceasta este o chestiune foarte serioasă. Chiar adresarea unei solicitări oficiale, deja este un pas serios. Toate aceste întrebări serioase eu voi încerca mai întîi să le discut și apoi să le anunț” a fost răspunsul liderului separatist.

Totuși, rugat să fie mai explicit, Krasnoselski a oferit un răspuns mai clar ulterior.

„Dacă se va crea situație favorabilă la acest capitol, atunci cu siguranță voi solicita acest lucru Federației Ruse”, a conchis Krasnoselski, la insistența jurnalistei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?