X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Constantin Țuțu s-a prezentat astăzi în fața magistraților

2 feb. 2021,, 12:18   Politică
3905 1

După mai mult timp, fostul deputat PD Constatin Țuțu s-a prezentat astăzi în fața magistraților de la Judecătoria Chișinău sediul Buiucani, care examinează dosarul în care este vizat.

Este vorba de dosarul în care este suspectat că ar fi pretins și luat 20 de mii de euro de la apropiații unui bărbat care se afla în arest în toamna anului 2017. Potrivit informațiilor, Țuțu ar fi promis că ar avea influență asupra procurorilor și va interveni pentru eliberarea celui arestat, transmite tv8.md.

În timpul ședinței, avocații ex-deputatului au cerut să fie examinată o cerere prin care să fie făcută claritate în legătură cu o solicitare pe care au înaintat-o anterior magistraților de la Judecătoria Chișinău sediul Ciocana.

Precizăm că pe 11 mai 2020, Procuratura Anticorupție a expediat în judecată cauza penală de învinuire a fostului deputat democrat Constantin Țuțu pe două capete de acuzare: ,,trafic de influență” și ,,escrocherie în proporții deosebit de mari”.

Potrivit probatoriului, Țuțu ar fi pretins și primit 20 de mii de euro de la rudele unui bărbat, ținut sub arest. În schimbul acestei sume, el le-ar fi promis să influențeze decizia procurorilor ca să-l elibereze pe bărbat de sub arest.


Constantin Țuțu a fost anunțat în căutare pe 27 septembrie de către Inspectoratul General al Poliției, iar în decembrie 2019, Interpol a acceptat solicitarea autorităților de la Chișinău de a-l anunța în căutare internațională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?