X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Comuniștii și socialiștii au expediat o scrisoare deschisă mai multor ambasade de la Chișinău

16 mai. 2022,, 13:06   Politică
2971 0

Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a expediat o scrisoare ambasadorilor a mai multor state, acreditați în Republica Moldova, precum și șefului Delegației Uniunii Europene, în care își exprimă îngrijorarea privind încercările anumitor forțe externe de a atrage Republica Moldova în conflictul militar de amploare.

Zinaida Greceanîi și Vladimir Voronin au făcut apel către ambasadori să exprime public poziția țărilor pe care le reprezintă în raport cu problema abordată.

"Observăm zilnic numeroasele încercări de a priva R.Moldova în mod public și neforma de statutul de neutralitate permanentă, consfințit în Constituția țării, de a ne limita capacitate de a menține o poziție echidistantă și suverane în favoarea păcii și a unei politice pragmatice, în favoarea cetățenilor noștri.(...).

Facem apel către domniile voastre să exprimați public poziția țărilor pe care le reprezentanți - parteneri strategici ai R.Moldova, cu privire la evenimentele descrise mai sus", se arată în declarație.

Scrisoare Ambasadori by Partidul Socialistilor din ...

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?