X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Chicu: Parlamentul trebuie dizolvat

9 mar. 2021,, 14:15   Politică
4361 7

Fostul prim-ministru Ion Chicu crede în continuare că actualul Parlament "s-a discreditat şi ar trebui dizolvat, dar numai într-un mod constituţional şi nu în vreun fel pe care îl doreşte cineva".

După cum relatează Infotag, el a scris despre acest lucru pe reţelele de socializare.

"Sînt convins că ţara se poate întoarce pe calea normalităţii şi a păcii civile (relativă, desigur) numai după alegerile parlamentare anticipate. Şi dacă va fi o posibilitate constituţională de a dizolva actualul Legislativ în acest an, există o oportunitate legitimă de a finanţa alegerile. Fără a lua bani de la medicamente sau vaccinuri", a scris el, explicând că "voi vorbi despre asta când va veni momentul".

El a subliniat că "nu au fost primite de la PAS propuneri / modificări pentru proiectul de lege bugetară pentru 2021 privind alocarea banilor pentru alegeri în timpul pregătirii proiectului de lege".

"Atunci au arat în Parcul Catedralei, au rănit un poliţist cu un tractor, nu aveau nevoie de bani pentru alegeri. Nu au existat propuneri / modificări pentru a majora suma pentru procurarea vaccinului COVID", şi-a amintit Chicu.


În postarea sa el scrie că "isteria "oamenilor buni" a început atunci când şi-au dat seama că peste 272 de milioane de lei, pe care Guvernul le-a pus deoparte, în fondurile sale de intervenţie, nu pot fi cheltuite aşa cum îşi doresc pentru alegerile anticipate".

"De aici apar comentariile neruşinate şi ipocrite că nu există bani în buget pentru medicamente şi vaccinuri. Au existat şi există, doar că unii au alte priorităţi", a conchis Chicu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?