X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Chicu, deranajat de comentariile unor politicieni: "Nu isterizați societatea!"

29 dec. 2020,, 12:53   Politică
21939 8

Premierul interimar Ion Chicu a îndemnat politicienii să nu vină cu „scenarii apocaliptice” și să nu „isterizeze” societatea.

Reacția vine după ce deputatul Partidului Democrat (PDM) Alexandru Jizdan a criticat decizia lui Chicu de a rămîne în calitate de prim-ministru interimar doar pînă la sfîrșitul anului curent, transmite newsmaker.md.

„Atest că tot mai mulți politicieni, inclusiv foști colegi miniștri (care știu despre activitatea guvernului cu mult mai multe decît un Litvinenco sau un Grosu) vin cu scenarii apocaliptice privind situația în țară, care ar urma să fie pînă la alegerile parlamentare anticipate din mai. Stimați politicieni. Vă rog mult, nu duceți oamenii în eroare și nu isterizați societatea”, a scris Chicu pe pagina sa de Facebook.

Prim-ministrul interimar spune că plecarea unui premier sau a unui ministru nu înseamnă blocarea activității ministerului sau instituției respective.

„Anume un asemenea model am încercat să implementăm pe durata mandatului și sînt absolut sigur, că am reușit. Ministerele rămîn totalmente funcționale și cu oameni foarte responsabili. Lăsați specialiștii de acolo să lucreze și nu panicați societatea – asta voturi suplimentare la alegeri n-o să vă aducă”, a mai scris Chicu.


Reacția vine după ce, într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul democrat Alexandru Jizdan a scris că starea lucrurilor în Moldova este alarmantă și că, atunci cînd nu există guvern, țara este „aidoma unei case de unde au plecat părinții, iar copiii au rămas “din capul lor””.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?