X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

„Fiți mai buni ca Chicu”: Reacția ex-premierului la declarațiile lui Grosu

9 feb. 2022,, 11:25   Politică
3194 8

Fostul prim-ministru, actual președinte al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) îi dă replică președintelui Parlamentului, Igor Grosu, care afirmă că primul Guvernul Chicu „nu a dat un ban cetățenilor” cât a fost la guvernare, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Astfel, Chicu, îl învinuiește pe Grosu și președinta țării, Maia Sandu că ar fi responsabili că în perioada cât a fost premier „nu a dat un ban cetățenilor”, pentru că „au furat miliardul”.

„Domnule Grosu, fiți mai buni ca Сhicu – nu fiți ca el… Dacă dumitale nu furai prin 2013-2014 ca-n codru verde, dacă nu votați împreună cu Maia Sandu pentru furtul „miliardului” și Aeroportului, poate acei peste 800 mln de lei care-i plăteam anual din buget pentru acoperirea furturilor voastre de atunci, îi dădeam ca ajutor suplimentar oamenilor. Dacă nu furați atunci și nu acumulați în 2011-2015 peste 393 mln.dolari datorii la ruși pe gaz, poate azi nu era necesar să luați banii oamenilor din buget și să vă lăudați că-i ajutați. Voi aveți toate posibilitățile să fiți mai buni. V-am lăsat 9 mlrd de lei pe conturile trezoreriale când am plecat. Ce-ați lăsat și ce veți lăsa voi în afară de datorii?”, se întreabă Chicu.

Amintim că, în cadrul unui interviu, Igor Grosu, în timp ce comenta rezultatul sondajului de ieri, 8 februarie, care a scos în evidență că PAS scade în cercetările sociologice, l-a băgat „în joc” pe fostul prim-ministru Chicu, care nu a făcut suficiente acțiuni pentru a ajuta cetățenii în acea perioadă, ceea ce a făcut acum PAS.

10
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?