X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Chicu, întrebat ce va face mai departe: Voi începe a expedia CV-ul

31 dec. 2020,, 11:41   Politică
4378 1

Aflat în ultima de zi de activitate la conducerea executivului, premierul Ion Chicu spune că după încetarea mandatului va face o pauză, pentru a se odihni și a se îngriji de sănătate, informează Noi.md.

Ulterior, va începe să-și caute un alt loc de muncă, a precizat Chicu mai în glumă, mai în serios.

"Probabil ca și fiecare din colegi, am nevoie de o mică odihnă ca să-mi recuperez resursele, de sănătate inclusiv. Nu am luat o decizie - ce o să fac mai departe. Voi începe a trimite CV-uri, asa cum face fiecare om care a răms fără serviciu", a declarat astăzi premierul în cadrul unei conferințe de totalizare a rezultatelor Guvernului.

Întrebat de jurnaliști de ce nu a vrut să asigure interimatul funcției de premier pînă la formarea noului cabinet de miniștri, Chicu a spus că a fost nevoit să reiasă din niște realități. Totodată, Guvernul interimar este limitate în împuterniciri,

"Nu e mare sens în perioada aceasta, pînă la un nou guvern, să rămîn. Guvernul interimar nu poate veni cu politici, proiecte de decizie. Să stau doar în capul mesei și să spun că sînt mare premier - este inutil. Dna președină a știut că eu plec dupa demisie. Ei ba spuneau că fiecare zi în care rămîn la guvern e un dezastru pentru țară, ba că de ce n-am rămas...Schimbul acesta de opinie nu e clar pentru mine", a comentat Ion Chicu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?