X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Candu spune cine sînt oamenii care au instalat corturi în fața instituțiilor statului

12 iun. 2019,, 08:20   Politică
4174 6

Întrebat cine sînt și de ce ar apăra unele instituții de stat ca MAI, Procuratura sau Guvernul, oamenii care sînt instalați în corturi, Andrian Candu a spus că există „pericole din afara țării”.

„Sînt riscuri. Și nu sînt doar oamenii PD-ului. Sînt combatanți, spre exemplu, care nu fac parte din Partidul Democrat, nici nu sînt simpatizanți ai Partidului Democrat”, a spus Andrian Candu, transmite Unimedia.info.

„Există cetățeni cu o responsabilitate civică care au spus că mergem să apărăm, de pericolele care pot fi din afara țării”, a mai adăugat Andrian Candu.

Întrebat dacă crede că acei oameni, printre care se află și persoane vîrstnice, ar putea apăra instituțiile statului, Candu a răspuns: „Sînt oameni care au o anumită responsabilitate civică”.

Candu a mai specificat că declarațiile privind faptul că unii oameni ar fi primit cîte 500 de lei pentru a protesta în fața instituțiilor statului „sînt exagerări și minciuni. Oameni sînt diferiți”.


În fața Procuraturii, Guvernului și Ministerului de Interne continuă să rămînă oameni care se adăpostesc în corturi și care spun că protestează față de noul Parlament și Guvern și apără instituțiile, fără însă a oferi detalii despre nemulțumirile lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?