Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Candu către Năstase: Vreau să te știu în siguranță

13 iun. 2018,, 17:25   Politică
4610 6

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, „i-a dat o lecție de viață” primarului ales al Capitalei, Andrei Năstase, care a ignorat să cupleze centura de siguranță, atunci cînd a urcat în mașină și a pornit la drum, concomitent transmițînd live pe Facebook un mesaj cetățenilor.

Într-o postare live pe Facebook, Andrei Năstase urcă în mașină și nu cuplează centura de siguranță, chiar dacă este pasager. Astfel, Andrian Candu, a profitat de ocazie și de neatenția lui Năstase și venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru primarul ales al Capitalei.

„Dragă Andrei Nastase, siguranța în primul rînd, apoi like-urile și share-urile. Răspunde campaniei „RoadSafety, Eu port centura de siguranță”. Vreau să te știu în siguranță, ca să am certitudinea că votul meu nu a fost în zadar și vei reuși să demonstrezi că poți să faci treabă la Primărie”, a scris Candu.

Amintim că, recent, Andrian Candu, a lansat un îndemn către toți cetățenii să cupleze centura de siguranță, indiferent dacă sînt șoferi sau pasageri atunci cînd circulă cu mașina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?