Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Care sînt adevăratele intenții ale Președintelui

29 ian. 2021,, 09:50   Politică
2548 11

Mai multe partide politice, atît parlamentare, cît și extraparlamentare, solicită discuții cu Maia Sandu pentru a înțelege adevăratele intenții ale președintelui.

Despre aceasta liderul fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a relatat într-un interviu pentru radio Europa Liberă, transmite Noi.md.

Președintele celei mai mari fracțiuni parlamentare spune că după ce Maia Sandu a desemnat-o pe Natalia Gavriliță pentru funcția de premier, iar PAS a declarat că nu o va susține, situația a devenit una incertă.

“Straniu, dar mesajele sunt puțin incoerente, de aceea și multe partide, forțe politice, fracțiuni astăzi se întreabă care sunt intențiile adevărate ale președintei și solicită discuții inclusiv cu președinta și cu fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate, dar și cu candidatul înaintat ca să afle adevăratele intenții ale președintei și ale Partidului Acțiune și Solidaritate, precum și ale candidatului înaintat, ca să vedem care sunt adevăratele intenții. Ca să ne determinăm dacă votăm sau nu, trebuie să vedem și structura cabinetului propus, și programul. Probabil dacă va fi un program pentru 2-3 ani și va fi un program atrăgător, atunci merită a fi discutat”, spune Furculiță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?