X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cum vede Platforma DA rebranding-ul său

22 iul. 2021,, 17:00   Politică
3053 3

Partidul "Platforma Demnitate și Adevăr" (DA), nereușind să intre în noul parlament, efectuează o analiză doctrinară și de imagine profundă. El va efectua o resetare și va prezenta la Congresul său din 5 septembrie noul brand al partidului și noile sale fețe, va alege o nouă conducere, va întineri și va deveni o opoziție extraparlamentară constructivă și inteligentă.

Despre acest lucru a declarat președintele interimar al partidului "Platforma Demnitate și Adevăr" (DA), Dinu Plîngău, în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv" cu Nina Dimoglo, transmite Noi.md.

El a reamintit că, după alegeri, toți liderii partidului au demisionat, iar noua conducere a Platformei DA va fi aleasă în cadrul Congresului Partidului din 5 septembrie.

"Vom prezenta un nou brand al partidului, noile fețe. Vrem să întinerim partidul și să fim o opoziție constructivă, neparlamentară, inteligentă, care poate influența prin prezența sa cumva starea lucrurilor din țară. Dacă e să ne uităm, partidul de dreapta PAS, care are majoritate în Parlament, nu are o opoziție normală. Pentru ei, socialiștii și comuniștii din Parlament și Partidul Șor nu reprezintă o opoziție. Pentru electoratul de dreapta, orice cuvînt care este spus, de exemplu, de liderul PSRM Igor Dodon sau de reprezentanții Partidului Șor nu este ceea ce, potrivit dreptei, trebuie să asculte. Iar în orice țară civilizată, democratică, este nevoie de o opoziție care se bucură de încredere", a spus Dinu Plîngău.

El nu a dat un răspuns la întrebarea dacă va candida pentru funcția de președinte al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, menționînd că își va anunța planurile mai tîrziu, iar acum, în calitate de președinte interimar al partidului, scopul său este de a sprijini echipa, de a organiza consultări în structurile raionale.


"Are loc un proces intern de lungă durată. Ne pregătim pentru Congres, efectuînd o analiză doctrinară și de imagine serioasă. Și pentru funcțiile înalte va putea candida orice membru al Partidului Platforma DA", a spus Dinu Plîngău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?