X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cum comentează Maia Sandu scandalul în care este implicată Nata Albot

27 mai. 2021,, 21:50 (reactualizat 28 mai. 2021,, 08:05)   Politică
6710 21

„Este un caz cînd oamenii corupți au tupeu, în continuare, știu să-și schimbe stăpînii foarte repede, deci de la un sistem mafiot trec la altul și cu tupeu vin și încearcă să se mențină la putere”.

Așa a comentat președinta Maia Sandu declarațiile liderului Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, legate de cazul în care fosta candidată PAS la funcția de deputat, Nata Albot, a fost prinsă cu marijuana pe aeroportul din Chișinău, în decembrie 2016.

„Încearcă să intimideze oamenii onești, să-i descurajeze. Dar noi știm, i-am văzut, îi cunoaștem cine sînt.

Întrebarea către procuratură este de ce acest tipaj de oameni nu sînt sancționați pentru toate abuzurile pe care le-au comis pînă acum, pentru că acest comportament vine din faptul că oamenii cred că nu vor fi niciodată sancționați pentru toate abuzurile pe care le-au comis”, a declarat Maia Sandu la Politica de la TV8.

Liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat anterior că un candidat electoral, pe locul 8 pe lista unui partid, ar fi fost prins în 2016 cu droguri pe aeroportul din Chișinău. Ulterior, pe un canal de Telegram a fost publicat un act, potrivit căruia candidatul vizat de Cavcaliuc era jurnalista Nata Albot, înscrisă în lista PAS la parlamentarele din 11 iulie.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?