X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cum a comentat Țîrdea includerea sa în lista platformei ucrainene „Mirotvoreț”

17 feb. 2021,, 12:50   Politică
3433 20

Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea a ridiculizat includerea sa în baza de date a scandalosului site ucrainean "Mirotvoreț"

"În aceste liste am fost inclus nu doar eu, ci și mulți alții. Acum eu am primit o astfel de "onoare", a menționat Bogdan Țîrdea.

El a spus că este surprins de faptul că acest site încă mai există, avînd în vedere că pe 11 februarie curent Comisia Europeană a emis o rezoluție prin care a condamnat acest site, considerînd că acesta incită la ură.

"Dar aici mă uit, ei au înviat și imediat ne-au atacat. Am nimerit în aceste liste practice peste cîteva ore după ce l-am criticat Zelensky pentru închiderea a trei canale TV, interzicerea limbii ruse... În general, Ucraina nu mă interesează deloc și ceea de ce ei mă acuză, ei se pot învinovăți cu ușurință pe ei înșiși. Da, recunosc, eu sînt împotriva propagandei LGBT, a schimbării sexului, împotriva luptei împotriva bisericii, împotriva acelor lucrurilor care sînt promovate de unii tovarăși, împotriva distrugerii națiunii, a statalității. Dacă voi sînteți pentru asta, atunci îmi pare sincer rău! Chiar nu mergem în aceeași direcție”, a declarat Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?