X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Expert: Astăzi a fost una din cele mai slabe prestații a opoziției la o moțiune de cenzură

20 iul. 2020,, 22:31   Politică
2605 2

Prestația slabă a partidelor din opoziție în timpul dezbaterilor asupra moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu a fost remarcată de experți.

Sociologul Doru Petruți consideră că argumentele celor de la PAS, PPDA, dar și a altor grupări care se declară de opoziție au fost șubrede și pline de scandaluri.

„După părerea mea, aceasta a fost una din cele mai slabe prestații a opoziției la o moțiune de cenzură. Cu discursuri pe lîngă tema moțiunii în multe momente (tema de acasă a fost clar alta), cu o pregătire foarte șubredă făcută pe genunchi pentru un asemenea moment, cu scandaluri și pălăvrăgeli conexe menite să mai ascundă eșecul, fără nici un calcul pentru pașii ulteriori. Și toate astea în condițiile unei guvernări ultra-expuse și ușor de atacat din multe direcții. Acum urmează și ceva costuri pe linia asocierii PAS-Șor-Pro Moldova-PPDA”, a scris Doru Petruți, într/o postare pe Facebook.

Amintim că astăzi, pe tot parcursul prezentării raportului de activitate a Guvernului, exponenții grupurilor Candu și Șor din Parlament, dar și deputații PAS și PPDA au făcut scandal atît în plenul Parlamentului, cît și pe coridoare. Unul din pretextele invocate de opoziție a fost accesul presei la ședința plenară, limitat din cauza pandemiei de coronavirus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?