X 
Cutremure stiri: 502

Ivan Diacov: „Renato, greșești”

25 sep. 06:00   Politică
4219 0

Ivan Diacov i-a acuzat pe reprezentanții Partidului Nostru de atac asupra lui Stoianoglo.

Ivan Diacov, fost procuror-șef al municipiului Chișinău, i-a acuzat pe reprezentanții Partidului Nostru, în special pe Stanislav Belousov, de atac asupra candidatului la președinție Alexandr Stoianoglo și de publicarea unor materiale propagandistice fabricate împotriva lui Stoianoglo.

Ivan Diacov și-a exprimat poziția adresîndu-se unui alt candidat la președinție, Renato Usatîi, relatează Noi.md

„Și ați decis să vă răzbunați, să îl calomniați pe Alexandr Stoianoglo mursărindu-l, mințind, manipulînd cu fapte inexistente. Alegătorii știu că Stoianoglo nu s-a gîndit să intre în campania electorală pînă în ultimul moment. Dar puțini știu, sau aproape nimeni nu știe, că dvs. ați fost primul politician din actuala opoziție care a venit la biroul său pentru a-l convinge să candideze la președinție”, a scris Ivan Diacov.

El a menționat că, în trecut, Renato Usatîi a recunoscut public de mai multe ori că îl va cinsti și respecta pe domnul Alexandr Stoianoglo pentru renunțarea la dosarele penale intentate pe nedrept împotriva lui Usatîi la indicațiile lui Plahotniuc.


„Renato, greșești organizînd defăimarea dlui A. Stoianoglo, numindu-l o persoană coruptă, omul lui Platon.... și tu știi că greșești”, a subliniat fostul procuror-șef al municipiului Chișinău.

El a subliniat că Alexandr Stoianoglo este un om onest, un patriot, un bun profesionist, un politician în devenire și are șanse reale de a cîștiga viitoarele alegeri prezidențiale.

De menționat că Renato Usatîi și alți reprezentanți ai Partidului Nostru nu au reacționat încă la această declarație a lui Ivan Diacov.

38
1
1
2
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав