Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ei au fost și sînt plătiți de Soros. Și îi sînt datori?

9 sep. 2020,, 14:30   Politică
9850 17

Rețeaua Soros i-a creat Maiei Sandu propriul partid – PAS – cu scopul de a transforma țara noastră într-o colonie și în viitor în Republica Moldova va avea loc vînzarea de pămînt străinilor, privatizarea pe bani mărunți a proprietății de stat, închiderea școlilor, spitalelor, adoptarea legilor cu privire la drepturile LGBT, educație sexuală în școli, vaccinarea obligatorie și alte "valori".

De această părere este deputatul din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea.

"Judecați și singuri.

1. Președintele M. Sandu este fost membru al senatului fundației ”Soros-Moldova” (2009-2010).

2. Primul vicepreședinte al partidului și președinte al fracțiunii parlamentare PAS, I. Grossu este membru al Consiliului de administrație al Centrului de Resurse Juridice din Moldova (CRJM). Directorul centrului, V. Gribincea, este cumnatul deputatului S. Litvinenco (PAS).


3. Vicepreședintele PAS, L. Nicolaescu-Onofrei, a fost director în domeniul educației fondului "Soros-Moldova" în perioada 1996-1998, președintele ONG-ului PRO-Didactica.

4. Vicepreședintele PAS, M. Popșoi, a fost analist la fundația Jamestown, membru al Asociației pentru Politică Externă (APE), finanțată de Fundația Soros.

5. Vicepreședintele PAS și membrul biroului politic, D. Perciun, este coordonatorul proiectelor desfășurate cu sprijinul Fundației Soros. Este vorba despre proiectul Etransformare de pe lîngă Ministerul Educației, în perioada în care acesta a fost condus de M. Sandu.

6. Vicepreședintele PAS, R. Marian, este secretar al fracțiunii parlamentare, deputat, specialist în relații cu publicul la ONG-urile Expert-Grup (2013-2016), care este beneficiarul-cheie al Fundației Soros.

7. Vicepreședintele PAS, ex-ministrul Justiției (2019), O. Stamati, a fost directoarea ONG-ului AGER. În anii 2007-2010 a lucrat la Fundația Soros ca director de programe.

8. Membrul Biroului Național PAS, O. Nantoi, este deputat, director de programe la Institutul de politici publice (IPP), expert în IPRE. Ambele ONG-uri sînt finanțate de Fundația Soros.

9. Membrul Biroului Național PAS, D. Alaiba, este deputat, președinte al Centrului pentru politici și reforme (CPR), cu un buget anual de $320,384.00. CPR este, de asemenea, parte a rețelei Soros.

10. Vice-președintele PAS, S. Musteață (2016-2017) a făcut stagierea în 2001, 2002, 2005 la Universitatea Central-Europeană din Budapesta, al cărui fondator este G. Soros.

11. Membrul Biroului Politic PAS, D. Terzi-Barbăroșie (2016 – 2017) a activat la fundația ”SOROS-Moldova”, a primit mai multe burse ale Fundației Soros pentru realizări deosebite. A condus ONG-urile CPD.

12. De fapt, liderul PAS, M. Sandu, vicepreședinții ei, aproape toți membrii biroului politic și 6 din 13 deputați sînt reprezentanți ai Fundației Soros-Moldova și lideri ai ONG-urilor din rețeaua Soros. Coincidență? Nu credem.

13. Aceleași evenimente au loc în Ucraina, Armenia, Georgia, România, unde reprezentanții Fundației Soros s-au infiltrat adînc în toate structurile puterii și rezolvă interesele oligarhiei transnaționale.

Aceasta este și vînzarea de terenuri străinilor, privatizarea cu bani mici a proprietății strategice de stat, închiderea școlilor, spitalelor, adoptarea legilor privind drepturile LGBT, educația sexuală în școli…
Și acesta este doar începutul", a scris Țîrdea pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?