Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Igor Dodon, vizitat de doi ofițeri de poliție

27 mai. 2022,, 12:44   Politică
3437 0

Fostul șef de stat, Igor Dodon, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, a fost vizitat vineri dimineață de doi ofițeri de poliție. Cei doi au intrat în ograda ex-președintelui țării după ce și-au prezentat legitimațiile în fața ofițerului SPPS, care păzește locuința lui Igor Dodon.

Fostul șef de stat, Igor Dodon a fost plasat joi, 26 mai, în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Asta după ce a fost reținut marți, 24 mai, alături de cumnatul său, Petru Merineanu, în urma a cel puțin zece percheziții.

Ex-președintele este bănuit de acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, pentru care riscă cel puțin trei ani de închisoare, corupere pasivă, trădare de patrie, care se pedepsește cu cel puțin 12 ani de detenție și de îmbogățire ilicită, pentru care ar putea face alți până la 7 ani de pușcărie.

Igor Dodon consideră că dosarul penal în care este vizat a fost intentat la comanda președintelui Maia Sandu, iar cei care se ocupă de acest dosar ar fi ghidați de Ambasada SUA. Scopul acestor acțiuni este de a neutraliza opoziția, mai spune Dodon.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?