Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Igor Munteanu, despre scandalul din jurul Aeroportului: "Aveți puțină răbdare"

29 aug. 2019,, 16:41   Politică
3446 0

Președintele Comisiei de anchetă privind privatizările, Igor Munteanu, anunță că va susține mîine o conferință de presă cu privire la contractul de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău, precum și căile de recuperare a bunului concesionat.

„Dacă-și imaginează cineva că poate sabota o comisie parlamentară de anchetă se înșeală amarnic, dar vă asigur că va fi de pomină. Aveți puțină răbdare”, a comentat Munteanu.

Reacția prședintelui comisiei de anchetă vine după ce NR Investments Ltd, firma offshore din Guencey, deţinută de baronul britanic Nathaniel Rothschild, a anunțat finalizarea tranzacției de cumpărare a 95 la sută din compania concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău.

Prim-ministrul Maia Sandu a declarat că Guvernul a fost informat post-factum despre semnarea contractului de procurare a 95% din acțiunile Avia Invest SRL de către NR Investments Ltd. și doar după ce acest lucru a fost anunțat public.

Totodată, Guvernul precizează că va continua să colaboreze cu instituțiile de drept pentru a rezilia contractul de concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?