X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Președintele spune că prețul unui deputat ajunge la 2 milioane de euro

10 iul. 2020,, 13:00   Politică
6132 12

Două milioane de euro - acesta este prețul de astăzi al unui deputat.

În cadrul emisiunii săptămînale „Președintele răspunde ”, șeful statului Igor Dodon a declarat că pentru trecerea aleșilor poporului din majoritatea guvernamentală la grupul "Pro Moldova" sau Partidul "Şor" deputaților li se oferă pînă la două milioane de euro.

Potrivit lui Igor Dodon, deputații care s-au alăturat grupului Candu deja regretă că au primit doar 300 de mii. În opinia președintelui, aceştia pot face un complot pentru că sînt nemulțumiți de suma primită.

Amintim că mai mulți deputați PDM au părăsit formațiunea și s-au alăturat grupului Candu sau la Partidului "Şor". Mai tîrziu, în mass-media a apărut informația că costul unui astfel de "transfer" costă de la 250 de mii de euro pînă la 1,5 milioane de dolari SUA.

Membrii partidului Sandu discută cu Candu și Şor cum să-l elimine participarea lui Igor Dodon la alegerile prezidențiale. Ei chiar elaborează scenarii pentru depunerea unei cereri la Curtea Constituțională. Despre ce a comunicat șeful statului în cadrul emisiunii "Președintele răspunde".


"Încă nu am spus că particip - lor deja le este frică. Doamna Sandu, știu că sunteți pentru jocuri oneste, atunci de ce vreți să mă excludeți din campania electorală? Întrebați Grosu, Litvinenko. Ei vorbesc cu deputații lui Şor și Candu, precum și cu democrații. Încă nu am decis dacă voi participa, dar voi deja vreți să mă blocați", a declarat președintele.

De asemenea, şeful statului a mai menționat, că doreşte cu adevărat să audă ce cred partenerii americani și europeni ai Maiei Sandu în această privință.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?