X 
Cutremure stiri: 506

Igor Dodon: „Costul tuturor vizitelor oaspeților străini în Moldova în ultimii 4 ani a depășit suma alocată pentru agricultură”

25 sep. 09:45   Politică
3132 0

Președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, consideră că costul tuturor vizitelor oaspeților străini în Moldova în ultimii 4 ani a depășit suma alocată pentru agricultură.

El s-a întrebat: cît ne-au costat pe noi toți vizitele în Moldova ale oaspeților străini doar în ultima lună, șefi de stat, premieri, miniștri și așa mai departe și și-a exprimat nedumerirea de ce nu există nicio investigație jurnalistică pe acest subiect.

”Cînd eram președinte, după fiecare vizită a unei delegații străine primeam zeci de scrisori cu întrebări: cît a costat vizita, de unde provin banii și așa mai departe. Iar acum, cînd vin 60 de delegații, nimeni nu își mai pune astfel de întrebări. Și dacă am calcula costul tuturor vizitelor în Moldova din ultimii 4 ani? sînt sigur că această cifră ar fi mult mai mare decît suma alocată în acest an pentru agricultură”, a subliniat Igor Dodon.

Potrivit lui, vizitele sînt bune, dar nu atunci cînd au scopuri electorale.

32
0
1
2
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав