X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Igor Dodon îi cere Maiei Sandu să convoace CSS pe problema pandemiei

12 mar. 2021,, 13:16   Politică
3114 8

Igor Dodon a sfătuit-o pe Maia Sandu să nu se ocupe cu PR-ul ieftin, ci mai bune să convoace ședința Consiliului Suprem de Securitate, unde să identifice soluții pentru stabilizarea situației epidemiologice din țară.

Președintele PSRM a criticat turul pentru presă organizat de consilierii șefului statului la vila prezidențială de la Condrița. Dodon a declarat, la emisiunea de vineri, că ar fi mai bine ca președintele să se ocupe de problemele stringente din țară și să ”nu caute copite de cai morți la Condrița”.

”Mai bine convocați ședința Consiliului Suprem de Securitate pe problema pandemiei. De ce nu o faceți? Pentru că nu aveți soluții. Nu vă duce capul. Convocați ședința CSS și găsiți soluții. Nu puteți, nu vreți să vă asumați responsabilitatea, dar să căutați copite de cai morți pe la Condrița, acesta este PR bun”, a spus Igor Dodon.

Președintele PSRM a mai declarat că va prezenta în curînd un filmuleț video cu ceea ce a găsit la Condrița după Nicole Timofti și cum a lăsat vila prezidențială la încheierea mandatului său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?