X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Igor Dodon cheamă la calm cetățenii R. Moldova

16 noi. 2020,, 11:17   Politică
4530 11

După ce aproape jumătate de țară l-a votat, candidatul independent la prezidențiale, Igor Dodon, a chemat la calm moldovenii, spunîndu-le că nu e cazul să iasă la proteste.

„Categoric niciun fel de destabilizări și proteste. Nu ne dăm la provocări, nu ieșim la proteste, mergem pe cale legală. În caz că instanțele vor confirma cu tot alt lucru, atunci vom pune punct și la această campanie electorală. Nu trebuie să permitem destabilizarea situației. Eu știu că sînt doritori acum să arunce țara într-o nouă criză politică, eu sint un politician responsabil”, a declarat Dodon.

„Gata a trecut, tragem linia, lăsăm apelurile la ură la denigrare! Eu pe cei care m-au susținut sînt ferm convis că o să îi conving să fim calmi, liniștiți. De azi, începe o nouă etapă a vieții. S-a terminat o partida, începe alta, încă nu se știe care e mai interesantă. Există proceduri foarte clare cum să mergem mai departe”, a adăugat Igor Dodon.

Amintim că, după procesarea a 100% din procesele verbale din țară, candidatul PAS la prezidențiale, Maia Sandu, a obținut 57,75%, pe cînd candidatul independent Igor Dodon - 42,25%.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?