Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Maia Sandu, felicitată „preliminar” de Igor Dodon

16 noi. 2020,, 11:09   Politică
5514 7

Candidatul independent la prezidențiale, Igor Dodon, a felicitat-o „preliminar” pe contracandidata lui, Maia Sandu.

„Alegerile s-au finalizat eu vreau să vă felicit pe toți cetățenii pentru că putem trage linia, ne calmăm și mergem mai departe. Rezultatele preliminare arată că Maia Sandu este cîștigătoare, este vorba de rezultatele preliminare și vreau preliminar să o felicit cu acest lucru”, a declarat Dodon.

Dodon spune că staful lui electoral a fixat mai multe încălcări fără precendent. Acesta a făcut referire la „încălcarea cetățenilor din stînga Nistrului, transportarea alegătorilor în țările europene”.

„Eu pe parcursul acestei nopți am primit sute și mii de mesaje de la concetățenii noștri, care întreabă cu lacrimi de ce să permitem celor care au fraudat alegerile și să nu contestăm. Sînt obligat să apăr votul celor care au votat pentru mine, prin toate căile legale - CEC, judecata, Curtea Constituțională”, a adăugat Igor Dodon.

Amintim că, după procesarea a 100% din procesele verbale din țară, candidatul PAS la prezidențiale, Maia Sandu, a obținut 57,75%, pe cînd candidatul independent Igor Dodon - 42,25%.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?