X 
Cutremure stiri: 502

Igor Dodon: Sper că, candidați își vor aminti de experiența tristă din anul 2020, de „buchetul de trandafiri galbeni”

25 sep. 15:15   Politică
3861 0

Al doilea tur al alegerilor prezidențiale este inevitabil. În el vor ajunge Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, iar Stoianoglo va cîștiga.

O astfel de opinie a exprimat președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, menționînd că Alexandr Stoianoglo are cea mai mare creștere a ratingului în ultimele două luni: de la 1-2% la 15-16%.

”Și acest rating continuă să crească. Ratingul Maiei Sandu scade, iar ceilalți stagnează”, a spus Igor Dodon.

El consideră că majoritatea candidaților participă la aceste alegeri nu pentru a cîștiga, deoarece ei știu că nu au șanse să o învingă pe Maia Sandu.

”Ei participă pentru a obține un rezultat bun și pentru a-l „converti” în mandate de deputați anul viitor. Și nu pot fi învinuiți pentru asta - este strategia lor de partid”, a subliniat președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova.


Potrivit lui, Alexandr Stoianoglo nu are astfel de ambiții. El nu este membru al Partidului Socialiștilor și nu intenționează să devină.

”El candidează la aceste alegeri pentru a cîștiga și ulterior pentru a restabili dreptatea pentru toți, inclusiv pentru fiecare partid de opoziție. Să asigure condiții egale pentru toți”, a menționat Igor Dodon.

„Sper că toți ceilalți candidați își vor aminti de experiența tristă din 2020, de ”buchetul de trandafiri galbeni” și de eșecul în alegerile parlamentare, și îl vor susține pe Alexandr Stoianoglo în turul doi”, a subliniat el.

54
2
1
1
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав