X 
Cutremure stiri: 502

Igor Dodon: „Maia Sandu deja a încălcat legea”

25 sep. 21:00   Politică
4626 0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a comis deja o serie de încălcări ale legislației în timpul actualei campanii pentru alegerea șefului statului.

De această opinie este președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, informează Noi.md

”Maia Sandu deja a încălcat legea. Ea participă la alegerile prezidențiale în calitate de candidat al unui partid politic, ceea ce, în opinia mea, este ilegal. Nu și-a luat concediu în timpul campaniei, așa cum ar fi trebuit, și organizează întruniri electorale în calitate de președinte al țării în exercițiu”, a declarat Igor Dodon.

Potrivit lui, mai mult ca atît, vedem numeroase vizite ale politicienilor străini în Moldova, care îi fac publicitate deschisă.

”Nici nu mai vorbesc despre costurile ridicate ale campaniei – se cheltuie o sumă foarte mare de bani. Ceea ce face actuala putere și actualul președinte nu are nimic de-a face cu principiile statului de drept și normele democratice. Iar unele dintre acțiunile lor sînt chiar anticonstituționale”, a subliniat președintele PSRM, fostul președinte al Republicii Moldova.

50
1
1
2
16

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав