X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Grosu a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse

10 aug. 2021,, 17:15   Politică
2846 6

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut, astăzi, data de 10 august o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

Oficialul rus a transmis șefului legislativului scrisoarea de felicitare cu ocazia alegerii în funcția de Președinte al Parlamentului, adresată de Președintele Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI, Președintele Consiliului Federației al Adunării Federale a Federației Ruse, Valentina Matvienko.

Ambasadorul a exprimat încrederea că colaborarea dintre instituțiile legislative ale celor două state, precum și pe platforma interparlamentară internațională va continua în spiritul edificării unor relații constructive și pragmatice.

Igor Grosu a mulțumit pentru felicitările adresate și a asigurat ambasadorul Federației Ruse că va încuraja dialogul interparlamentar moldo-rus.


„Voi fi deschis pentru comunicare pe toate temele de interes reciproc, în mod special cele ce vizează cetățenii Republicii Moldova aflați în Federația Rusă”, a subliniat Președintele Paramentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?