X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Grosu, după declarațiile lui Cavcaliuc: „A aruncat în spațiul public niște insinuări”

21 mai. 2021,, 12:47   Politică
3797 7

Președintele interimar al PAS, Igor Grosu, a comentat declarațiile liderului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, care a menționat că un candidat sub numărul 8 de pe o listă de partid a fost prins cu droguri pe Aeroportul Chișinău, după care în spațiul public au apărut informații că ar fi vorba de jurnalista Nata Albot, care se regăsește pe lista PAS la anticipate. În acest context, Grosu a menționat că aceste declarații sunt „insinuări” și reprezintă un atac murdar.

Totodată, liderul interimar al PAS a menționat că, în scurt timp, jurnalista Nata Albot va veni cu o reacție în legătură cu acest caz.

„În scurt timp, doamna Nata Albot va veni cu o reacție. Noi suntem alături de dumneaei și chemăm repetat toți concurenții electorali, inclusiv cei care nu au respectat bunul simț, să dea dovadă de un compartiment civilizat”, a menționat Igor Grosu.

„Un exponent al lui Plahotniuc, cel care a venit în spațiul public cu aceste declarații, a venit cu niște insinuări și minciuni în spațiul public. Acest exponent a aruncat în spațiul public niște insinuări. Nu o să le facem agendă și o să ne apărăm reprezentanții noștri. O să facem o campanie corectă”, a adăugat Grosu.

Și deputatul PAS Virgiliu Pîslariuc a calificat declarațiile lui Cavcaliuc drept un atac josnic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?