Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Grosu: Primirea statutului de candidat la UE ar trebui să devină un proiect al generației noastre

19 iul. 2022,, 08:14   Politică
2776 0

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a numit obținerea calității de membru al Uniunii Europene drept un proiect al generației sale. Și acest statut depinde de fiecare locuitor al țării, dar și de ajutorul partenerilor europeni.

Liderul PAS a vorbit despre acest lucru în emisia unui post privat de televiziune. "Obținerea statutului de candidat și, ulterior, de membru al Uniunii Europene ar trebui să devină un proiect al generației noastre. Ne-am dorit cu adevărat acest lucru, dar, probabil, într-o măsură mai mică am presupus că vom putea avansa atît de repede", a spus Grosu, citat de a-tv.md

"Stabilitatea depinde de noi, de clasa noastră politică și de fiecare cetățean în parte. Și, desigur, de sprijinul pe care îl vom primi și îl primim deja de la partenerii noștri de dezvoltare, de la partenerii din UE", a spus Grosu.
În același timp, el a subliniat că statutul de candidat la UE "ne-a dat mult mai multe garanții, ne-a oferit alte relații cu UE și cu țările UE", adăugând că "oamenii se uită la noi deja cu alți ochi".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?