X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Grosu, despre concertele partidului Șor: „De ce nu m-a făcut mama cîntăreț?”

25 iul. 2022,, 14:07   Politică
3500 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a spus că manifestațiile ȘOR, la care vin cîntăreți și sînt plățiți cu peste 200 de mii de dolari, nu o să mai fie, deoarece sînt organizate din bani furați de la cetățeni. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei întrevederi cu locuitorii raionului Rezină.

„Concerte la care vin cîntăreti și sînt plățiți cu 200 de mii de dolari, nu o să mai vedeți. Îmi pare rău. Îi cam scump cîntecul. Eu cînd am auzit 200 de mii de dolari, zic Doamne, de ce nu m-a făcut mama cîntăreț?” O dată în an ai tras o cîntare și ți-ai luat de o grijă, iar dacă tare îți trebuie de două ori tragi o cîntare, o dată la Anul Nou și o dată de Paște,” a spus președintele Parlamentului.

Totodată, Igor Grosu a spus că de acum încolo nu va mai fi o astfel de politică, iar legea va fi lege.

„O să curățim procuratura, justiția. Iată, ați văzut că opt au fugit, deoarece s-a găsit o mizerie, care le-a spus la timp. Ați văzut un vestit notar a lui Plahotniuc și Platon pe care am adus-o acasă și acum va trebui să se gîndească la soarta ei și nu a celorlalți, va trebui să colaboreze cu ancheta,” a mai adăugat Grosu.

La dată de 21 iulie, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a spus că partidul ȘOR a plătit peste 60 de mii de dolari lui Morgenstern și 200 mii de dolari lui Filip Kirkorov pentru concertul care trebuia să aibă loc în Piața Marii Adunări Naționale. Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?