X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Grosu, la un an de la alegeri: ”Nu ne vom abate din drum”

11 iul. 2022,, 15:12   Politică
2806 0

Noi facem ce am promis, PAS își îndeplinește angajamentele făcute în fața cetățenilor, a declarat astăzi speakrul Igor Grosu, în cadrul conferinței de totalizare a activității PAS, la un an de la victoria deținută în alegerile parlamentare din 2021.

Politicianul a menționat că victoria de anul trecut a fost victoria cetățenilor care pun preț pe cinste, muncă și siguranță.

Noi credem în promisiunile pe care le facem. Avem în față multe lucruri complicate de rezolvat. Îmi aduc aminte cum cinci ani în urmă ceream ceea ce astăzi par lucruri simple, ceream să fie respectată legea, să nu fie furat bugetul, să nu fie furate afaceri, să putem protesta fără a fi persecutați, astăzi toate acestea le-am obținut, a declarat Grosu.

Speakerul a enumerat printre realizările guvernării: majorarea pensiei cu peste 800 de lei, majorarea indemnizațiilor pentru persoanele cu dizabilități cu aproape 1000 de lei. „Tot acum ceva timp sau adunat salarii neplătite la muncitorii de la Calea Ferată, toți dădeau din umeri și găseau scuze, noi am rezolvat problema și am majorat salariile angajaților”, a remarcat el.

„Cu siguranță mai este mult de lucru, însă putem rezolva lucruri complicate, tocmai pentru că le-am soluționat pe cele simple.(..). Să faci ordine unde a rămas haos este complicat. Corupții atîta și așteaptă ca noi să ne pierdem răbdarea și să începem să facem greșeli. Nu ne vom abate din drum”, a mai menționat Grosu.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?