X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Gavrilița "va merge cu aceiași oameni și cu același program" și a doua oară

6 feb. 2021,, 15:31   Politică
2433 6

Candidatul la funcția de prim-ministru, Natalia Gavrilița, a declarat că, dacă guvernul nu va fi votat în parlament, ea va merge a doua oară cu aceeași echipă și cu același program de guvernare, scrie cenzura.

Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni de pe canalul Moldova1.

"Vom merge cu aceiași oameni, vom merge cu același program. Pentru că noi credem că am selecta o echipă profesionistă, capabilă să implementeze această misiune de transformare. Acești oameni au demonstrat pe parcursul anilor că sînt integri. Fiecare și-a acumulat avuția în mod cinstit, au luat decizii cunoscute oamenilor. Astăzi vedem o campanie de dezinformare. Acest lucru se face pentru a discredita imaginea consilierilor prezidențiali și a lovi în Maia Sandu. Cunosc acești oameni de ani de zile și pot să spun că ei iau decizii care nu sînt motivate de bani și vacanțe în Maldive", a spus Natalia Gavrilița.

Președintele interimar al PAS, Igor Grosu, a confirmat că pe lista Guvernului pe care îl va propune Gavrilița vor fi și foști miniștri în cabinetul Maia Sandu. El a mai spus că, la începutul săptămînii viitoare, candidatul va expedia Parlamentului o cerere de examinare și aprobare a programului guvernamental și a componenței guvernului. Potrivit lui Grosu, acest subiect va fi cel mai probabil discutat joi, 11 februarie, în plenul Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?