X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Gavrilița a renunțat la o parte a pazei

18 feb. 2021,, 11:02   Politică
2455 0

Imediat după desemnarea Nataliei Gavrilița la funcția de prim-ministru, la data de 27 ianuarie curent, Serviciul Protecție și Pază de Stat i-a acordat acesteia pază de corp și o mașină de serviciu.

Pe 11 februarie Natalia Gavrilița a mers în Parlament unde nu a obținut niciun vot, iar după doar cîteva ore, cînd 54 de deputați în Parlament semnase deja pentru înaintarea Marianei Durleșteanu la această funcție, președintele Maia Sandu a desemnat-o repetat pe Natalia Gavrilița la funcția de premier, transmite Realitatea.md.

În cadrul unei emisiuni televizate Gavrilița a vorbit despre serviciile pe care le utilizează după redesemnarea sa.

„Eu am mers pe buchia legii, așa cum sînt obișnuită să fac”, a menționat Natalia Gavrilița la emisiunea „Punctul pe Azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, avînd în vedere că legea prevede asigurarea pazei candidaților desemnați la funcția de premier.

„După o perioadă, într-adevăr am renunțat la o parte a pazei și acum am doar o mașină care mă ajută să intru în instituțiile oficiale, în instituțiile de stat și la celelalte servicii am renunțat”, a mai spus ea în cadrul emisiunii, dînd de înțeles că a renunțat la bodyguarzii SPPS.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?