Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Gavrilița, după protestul de la Guvern: „Îndemn opoziția să-și orienteze eficient energia”

19 mai. 2022,, 09:00   Politică
3577 0

Prim-ministra, Natalia Gavrilița a comentat protestul de astăzi, 18 mai, organizat de PCRM și Partidul Șor în fața Guvernului. „Îndemn opoziția să-și orienteze eficient energia, iar care au furat bani, să-i întoarcă astfel, ca noi să putem susține familiile și antreprenorii din Republica Moldova”, a declarat Gavrilița.

„Fiecare este liber să-și exprime poziția, încă odată vreau să atenționez că Guvernul chiar dacă lucrează în regim de situație de urgentă și are la dispoziție mai multe pîrghii inclusiv pentru a limita adunările în masă, nu face acest lucru, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Credem în democrație, credem în dreptul de a protesta. În același timp, îndemn opoziția să fie activă și să-și canalizeze această energie pentru a discuta cu prietenii lor din Federația Rusă pentru a opri acest război, pentru că nu putem să avem un război cu acțiuni militare în stilul secolului trecut și să nu fie un impact economic semnificativ și asupra Republicii Moldova.

De aceea să-și orienteze eficient energia, iar acei care au furat bani să-i întoarcă ca noi să putem susține familiile și antreprenorii din Republica Moldova”, a menționat Natalia Gavrilița.

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova și Partidul Șor au protestat, la Guvern, față de situația social-economică dificilă din țară.


Sfîrșitul de primăvară se așteaptă a fi „fierbinte”. Partidul Comuniștilor anunță acțiuni de protest masive împotriva politicilor promovate de guvernarea Partidului Acțiune și Solidaritate. Oamenii sînt îndemnați, de către Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, să iasă în fața Guvernului, unde vor demara protestele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?