Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Gavrilița spune că ar putea veni în fața deputaților cu o nouă echipă

18 feb. 2021,, 09:34   Politică
2015 6

Prim-ministra desemnată, Natalia Gavrilița, s-a răzgîndit. După ce 5 februarie declara că va merge cu aceeași echipă și cu același program de guvernare pentru a doua oară în fața deputaților, acum vicepreședinta PAS spune că va face, totuși, unele schimbări atît în componența echipei, cît și în programul de guvernare.

Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

„Dacă CC va decide că decretul e constituțional, Biroul va decide cînd mă voi prezenta în fața Parlamentului. S-ar putea să existe cîteva modificări în componența guvernului propus și în componența programului. Suntem în discuții cu experți, cu oameni din societate, în baza acestor discuții, propuneri care vor veni s-ar putea să schimbăm anumite aspecte”, a declarat Gavrilița, citată de agora.

Prim-ministra desemnată dă asigurări, însă, că schimbările efectuate în componența echipei nu au nicio legătură cu scandalurile care au apărut în spațiul public cu privire la consilierii președintei și faptul că ar exista neconcordanțe în declarațiile lor de avere:

„Acuzațiile aduse consilierilor prezidențiali sînt false. Este ridicolă această campanie, cum televiziunile aservite arată un apartament așa cum au majoritatea cetățenilor și să pretindă că nu a fost declarat, că a fost agonisit ilegal. Și în privinința domnului Spînu, care este un antreprenor de succes, a crescut o afacere internațională, a plătit impozite și nu a agosinit averi din funcții de stati. Aceste acuzații nu vor sta la baza modificării componenței guvernului. Este un proces de consultări, un proces interactiv. Această componență va fi prezentată cînd vom finaliza procesul de consultări”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?