Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Gavrilița în Parlament: Am venit aici pentru a face un pas necesar spre alegeri anticipate

11 feb. 2021,, 11:09   Politică
2634 2

Natalia Gavrilița, candidatul la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova a venit în fața deputaților și răspunde la întrebările acestor.

Candidatul desemnat Natalia Gavrilița susține un discurs la tribuna centrală a Parlamentului.

"Am venit aici pentru a face un pas necesar spre alegeri anticipate. Vă prezint o echipă de profesioniști integri, bine intenționați care au un plan pentru Moldova și pot transforma această țară în cîțiva ani", a declarat Gavrilița.

Totodată aceasta a menționat că deputații care stau astăzi în parlament nu redau voința poporului, iar majoritatea deputaților de votează legi care învrăjbesc oamenii, care sărăcesc populația și votează legi care îi salvează de pușcărie pe deputati.

”Dragi deputați, vă invit să plecați! PAS și echipa cu care am venit astăzi aici, noi solicităm dizolvarea Parlamentului și declanșarea alegerilor parlamentare antcipate. Avem nevoie de un Parlament responsabil", a mai spus Gavrilița.


În cazul în care totuși acest Guvern va fi votat, candidatul la funcția de prim-ministru spune că se angajează să renunțe la mandat imediat după rezolvarea problemelor urgente. Gavrilița: Vorm reforma CNA după modelul DNA-ului din România, iar CNA va fi lichidat. Astăzi avem corupție, dar pe corupți nu îi pedepsește nimeni, acest lucru trebuie să înceteze. Vom crea Tribunalul și Curtea de Apel anticorupție, specializată pe examinarea acestor cazuri”, a spus candidatul la funcția de premier.

Alexandru Slusari a anunțat că Platforma DA nu va adresa nicio întrebare candidatului la funcția de premier.

Plaftorma DA participă la acest absurd doar de dragul stimei față de instituția Guvernului și Parlamentului, față de cetățeni, a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?