X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Fotbalistul Radu Rebeja, la un pas de a fi deputat

4 dec. 2019,, 18:14   Politică
3684 1

Odată ce numărul de deputați în Parlament, veniți din partidului Democrat s-a redus după demisia lui Constantin Botnari, vine rîndul următorului de pe lista PDM, care este sportivul Radu Rebeja.

Rebeja, fiind solicitat de unimedia.info pentru a răspunde dacă va accepta sau nu mandatul de deputat, s-a arătat surprins de întrebarea noastră. Fotbalistul a spus că nu știe despre demisia lui Constantin Botnari și că a aflat acest lucru de la noi.

Totodată, sportivul și-a rezervat dreptul de a nu comenta această situație, însă ne-a sugerat să revenim mai tîrziu cu această întrebare.

Fostul fotbalist moldovean, Radu Rebeja, s-a plasat pe locul 18 pe lista PDM, după alegerile Parlamentare din 24 februarie, 2019, cînd a candidat în circumscripția națională la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Amintim că el a fost demis din funcția de secretar de stat al Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în luna august 2019.


Anterior, Radu Rebeja a fost vicepreședinte al FMF însă a plecat din funcție acum 5 ani cînd a decis să candideze pentru funcția de președinte a forului fotbalistic. În 2015 a fost consilier de stat în echipa ex-premierului Chiril Gaburici.

Amintim că astăzi, 4 decembrie, deputatul PDM, Constantin Botnari, a rămas fără mandat de deputat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?