X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

POZA ZILEI: Adrian Năstase şi Vlad Plahotniuc, în capul mesei pe terasa hotelului Nobil

17 iul. 2019,, 16:50   Politică
25860 5

Odată cu schimbarea puterii, la Chișinău încep să apară tot felul de informații, documente și relatări despre modul în care a fost exercitată guvernarea în ultimii ani.

Printre dezvăluiri, se întrevăd și relațiile fine, pe care puterea de la București le-a avut cu regimul din jurul oligarhului Vlad Plahotniuc, anunță Noi.md cu referire la b1.ro

Miercuri, jurnalistul Vitalie Călugăreanu a publicat o imagine care arată multe despre relaţiile pe care Plahotniuc le avea cu "oaspeţi de seamă" din România.

Mai exact, în imaginea publicată de jurnalist, pe pagina personală de Facebook, Vladimir Plahotniuc apare în capul mesei alături de fostul premier al României, Adrian Năstase. De asemenea, la întâlnire ia parte şi Marius Lazurca, actual ambasador al României la Budapesta şi fost ambasador în Republica Moldova între 2010 şi 2016.


Fotografia este, cel mai probabil, din iunie 2011

În urma consulării articolelor apărute în presa B1.ro a descoperit că cel mai probabil poza este din 16 iunie 2011, când Adrian Năstase, pe atunci vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a efectuat o vizită oficială la Chişinău.

Cu prilejul vizitei sale, deputatul PSD a avut o întrevedere cu preşedintele interimar al R. Moldova Marian Lupu, în cadrul căreia s-a discutat despre relaţiile bilaterale şi despre situaţia politică din R. Moldova, scria atunci infoprut.ro.

De altfel, chiar una din persoanele care a comentat la imaginea postată de Vitalie Călugăreanu susţine că Marian Lupu ar fi cel care a făcut poza.

În plus, un alt element comun este o imagine postată de timpul.md în care Adrian Năstase poartă aceeaşi cravată pe care o are şi la întâlnirea cu oligarhul Vladimir Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?