X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Filip s-a întîlnit cu femeia demisă după vizita lui la Sireți

7 feb. 2019,, 07:41   Politică
4178 5

Pavel Filip spune că s-a întîlnit cu Ana Pruteanu, asistenta socială demisă luni, 4 februarie, de la locul său de muncă, după ce duminică, 3 februarie, a participat la o întîlnire cu premierul democrat, la care l-a întrebat de ce pensiile nu sînt majorate, așa cum anunță autoritățile.

Ieri, femeia a fost rechemată în funcție, însă a refuzat propunerea. Motivul oficial al demiterii acesteia a fost pensionarea, transmite Știri.md.

„Am cunoscut-o astăzi pe doamna Ana Pruteanu, despre care am aflat de la știri că aș fi dat-o afară. O doamnă plină de energie și curaj. Am cunoscut însă și un om care a trecut prin multe greutăți și a învățat să le depășească. Un om muncitor, care lucrează cu dedicație ca asistent social. Puțini înțeleg cît de responsabilă și complicată este această meserie și profit de ocazie ca să le mulțumesc tuturor asistenților sociali pentru munca pe care o fac.

Dna Ana Pruteanu, dna Tamara Ioniță, vă mulțumesc pentru discuțiile sincere și pentru că m-ați molipsit și pe mine cu pofta dvs de viață!

PS. În ultima perioadă am aflat atîtea despre mine de la televizor: ba că am bătut o femeie, ba că am dat afară pe cineva... Au mai rămas două săptămîni pînă la alegeri. Oare ce mai aflăm unii despre alții?”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?