X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Filip, după anunțul făcut de Sandu: ”Dna președinte trebuie să fie sinceră cu cetățenii”

16 mar. 2021,, 19:08   Politică
2758 6

După ce președintele Maia Sandu a înaintat candidatura lui Igor Grosu la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, Pavel Filip, liderul PDM spune că de fapt acest scenariu șeful statului în avea pregătit din timp.

”Regret că dna președinte nu a discutat cu noi la consultări acest scenariu, pe care era clar că îl avea pregătit din timp. “A consulta” înseamnă “A întreba, a cere o părere, un sfat; A se sfătui cu cineva””, a scris democratul într-un comentariu pe facebook.

Totodată acesta spune că nu a înțeles încă dacă de data aceasta este vorba de un guvern pe bune sau și acum se va cere să nu fie votat în Parlament.

”NICI NU VREAU SĂ IAU ÎN CALCUL POSIBILITATEA CĂ NOUL CANDIDAT VA CERE DIN NOU ZERO VOTURI, PENTRU CĂ ȚARA NU VA SUPRAVIEȚUI FĂRĂ UN GUVERN FUNCȚIONAL. Dna președinte trebuie să fie sinceră cu cetățenii și să le spună clar încotro se îndreaptă și ce îi așteaptă. Nu e loc de jocuri politice în timp de pandemie”, a mai scris Filip.

Reamintim că astăzi, Maia Sandu, a desfășurat o serie de discuții cu fracțiunile parlamentare, iar după acestea a anunțat că îl înaintează pe Igor Grosu la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Asta, după ce Mariana Durleșteanu și-a retras candidatura la această funcție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?