X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Filat spune de ce a revenit în politică

2 sep. 2020,, 09:02   Politică
3142 2

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova respinge acuzațiile că ar face jocul președintelui Igor Dodon în actualele alegeri prezidențiale și le califică drept speculații, așa cum au fost și cele care „l-au numit proiectul lui Vladimir Voronin”.

„Eu nu am trecut prin infern pentru a face jocul cuiva”, a declarat fostul prim-ministru, la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

„Eu am auzit acest lucru de mai multe ori, sincer pe de o parte mă amuză, dar și mă întristează. Să îmi aduc aminte, în 2007 făceam jocul lui Voronin. Speculații vor fi. Eu cred că oamenii care mă cunosc pe mine personal, care cunosc PLDM-ul, pot face astfel de afirmații doar într-o manieră speculativă”, a declarat Vlad Filat.

Fostul premier spune că nu a trecut prin infernul prin care a trecut pentru a face jocul cuiva, transmite unimedia.info.

„Eu am trecut printr-o perioadă foarte complicată și nu mă refer doar la perioada din detenție, dar și cea care a precedat. Eu am rezistam toată această perioadă de timp nu pentru a face jocul cuiva, trebuie să treci prin asta ca să înțelegi și eu nu doresc nimănui. Nu vreau să mă victimizez și nici să pun accent, doar că vreau să spun ca să fie clar. Eu nu am trecut prin inferniul prin care am trecut pentru a face jocul cuiva. Scopul meu este la suprafața și o să muncesc în continuare pentru ca PLDM-ul să revină locul pe care îl merită”, a conchis Vlad Filat.


Amintim că pe 16 august, Vlad Filat a fost ales președinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova, în cadrul Congresului formațiunii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?