X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Fadei Nagacevschi critică Guvernul: Acțiuni cu tentă electorală

8 iun. 2021,, 15:00   Politică
2606 1

Ministrul interimar al Justiției, Fadei Nagacevschi, critică Guvernul pentru declarațiile cu privire la hotărîrea CEC privind numărul secțiilor de votare peste hotare.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Nagacevschi menționează că tratează declarația oficială a Guvernului ca „utilizare a resursului administrativ al statului în acțiuni cu tentă electorală și ca o presiune inadmisibilă asupra CEC.

„Comisia Electorală Centrală este o instituție independentă și orice presiune asupra membrilor acesteia este inadmisibilă.

Am rămas surprins de reacția publicată pe pagina oficială a Guvernului cu privire la hotărârea CEC privind numărul secțiilor de votare peste hotare.

Mă disociez de această reacție care contravine rolului și esenței Guvernului, mai ales al unui Guvern demisionar cu atribuții de administrare a treburilor curente”, a scris Nagacevschi.


Totodată, ministrul interimar al Justiției a solicitat colegilor săi "să se abțină în a atrage Guvernul demisionar în acțiuni cu tentă electorală și în a utiliza statutul de membru al Guvernului pentru a pune presiune pe organul electoral".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?