X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3995

Dacă PAS nu va avea majoritate în noul Parlament, sînt posibile proteste. Opinie

14 iun. 2021,, 16:20   Politică
4343 7

Dacă partidul PAS, care o susține pe președinta Maia Sandu, nu are majoritate în noul Parlament, sînt posibile proteste și tentative de lovitură de stat.

Această opinie a fost exprimată de către jurnalista, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Ludmila Belcencova, vorbind în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune" cu Elena Levițkaia-Pahomova, informează Noi.md.

"Este favoritul lor. Pentru ce repetă? Ei umblu. Dar haideți să blocăm strada. Haideți să-o blocăm! Să ne amintim de anul 2009. Cît a strigat Filat despre falsificare? Probabil de un milion de ori a spus-o personal. Și ce? Alegerile au fost totuși recunoscute de reprezentanții OSCE și încă caută semne de fraudă. Dar nimeni nu le-a găsit. A revenit cineva la acest subiect? Nu! Și gata!", a subliniat Liudmila Belcencova.

În opinia sa, dacă dreapta va obține o majoritate în noul Parlament independent, atunci nu se va întîmpla nimic bun.

"Nimic bun nu se va întîmpla dacă acești oameni vor rezolva toate problemele legate de ideologia, opiniile noastre, pacea interetnică, iar acest lucru este foarte important. În campania electorală ni se vorbește puțin în limba rusă, apoi apar insulte la adresa minorităților naționale, iar din partea președintelui și a consilierilor săi încă nu există nicio reacție", a spus jurnalista, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?