Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Durleșteanu explică de ce s-a retras din cursa pentru fotoliul de premier

18 mar. 2021,, 09:17   Politică
4459 5

Fostul candidat desemnat la funcția de premier, Mariana Durleșteanu, explică de ce s-a retras și nu a mai dorit să ocupe funcția de prim-ministru al R. Moldova. Într-o postare pe Facebook, aceasta scrie scenariile are se jucau „pe la spate”.

„Ca săliniștesc haiducii Candu și Filip voi veni cu mesaje ce țin de decizia luată.

1. Dl. Candu știe bine condiția din partea mea ce ține de susținerea partidului Șor , nu am nimic cu doamna Tauber sau alți oameni din aceastî formațiune, dar a fost din start o poziție care a fost reiterată de mine.

2. Domnii Șor, Candu și Filip să mai citească odată raportul Kroll, căci pușcăria oricum este destinația finală.

3. Am acceptat invitația PSRM pentru ca sînt 37 de mandate și nu 15 Versus pokemonii:))))


4. Am dorit să fac o schimbare din interiorul Guvernului pentru ca să nu regret votul oferit în alegeri, dar am știut că pe la spatele meu se jucau scenarii diferite.

5. Poziția mea a fost clară din start privind Guvernul tehnocrat fără oameni din fracțiuni. Chiar dacă acel Filip zice că nu este așa ceva , ba da- a fost Guvernul Cioloș .

6. Eu știu că prin voința politică și asumare de răspundere se pot face lucruri bune, dar aceasta nu există in Moldova cu regret, doar interese personale și de clan”, scrie Durleșteanu.

Pe data de 16 martie curent, în timp ce șefa statului avea consultări cu fracțiunile și grupurile parlamentare, Mariana Durleșteanu, care a fost înaintată din partea PSRM la funcția de prim-ministră, a anunțat printr-o postare pe Facebook că se retrage din viața publică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?