X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Durleșteanu, despre Plahotniuc: „Pentru mine nu valorează nimic”

21 mai. 2021,, 11:15   Politică
4072 4

Fostul ministru al Finanțelor, Mariana Durleșteanu, spune că nu-l cunoaște pe Vladimir Plahotniuc și pentru ea acesta nu valorează nimic.

„Nu l-am cunoscut și nu cred că dînsul putea să îmi facă vreo ofertă, pentru că nu aveam tangențe. Cît eram la Guvern, eu de el am auzit, dar nu cred că este un personaj pe care trebuie să-l cunosc. Nu m-a interesat niciodată. În ce a transformat acest Plahotnciu R. Moldova este regretabil, pentru că, totuși, în 2009, cînd eu am plecat din țară, au distrus sistemul bancar, au legalizat toate schemele.

Dacă domnul general a lichidat și a luptat cu crima organizată, Plahotniuc, care a făcut un stat paralel cu cel criminal. Dacă hoții în lege făceau crime organizate, Plahotniuc a făcut temele gestionate de către dînsul, pe care le-a creat.

Prea multă atenție îi acordăm acestui domn. Pentru mine nu valorează nimic”, a declarat Durleșteanu în cadrul unei emisiuni televizate.

Amintim că, la 11 februarie curent, deputații PSRM și ȘOR au înaintat-o pe Mariana Durleșteanu la funcția de premier. Însă, la scurt timp după încheierea ședinței parlamentului, președinta țării, Maia Sandu, a invitat fracțiunile parlamentare la consultări publice. Ulterior, aceasta a anunțat că nu o va desemna pe Mariana Durleșteanu la funcția de prim-ministru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?