Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PDM, în discuții cu Grosu: Ne-a spus că vrea să îl votăm

23 mar. 2021,, 14:20   Politică
4104 3

Deputatul democrat, Pavel Filip a anunțat pe pagina sa de facebook că a avut astăzi discuții cu premierul desemnat de șefa statului, Maia Sandu.

”L-am întrebat desigur în primul rînd dacă vrea să fie votat, dacă își ia în serios noul rol și dacă înțelege, la fel ca PDM, necesitatea unui guvern funcțional, care să scoată țara din criză. I-am spus că vedem ca priorități: gestionarea pandemiei și vaccinarea, grija față de oameni, deblocarea asistenței externe și pregătirea de anticipate. Nu avem timp de pierdut cu noi jocuri politice, avem nevoie urgentă de acțiuni și decizii ferme”, a scris liderul PDM.

Totodată acesta a menționat că Igor Grosu, a spus că vrea să fie votat și mizează pe voturile PDM.

”În ciuda modului în care s-a produs această desemnare unilaterală, fără dialog și consultări, vrem să credem declarațiilor premierului desemnat. N-aș vrea să cred că se merge în continuare pe scenariul absurd al anticipatelor în plin război cu pandemia. Premierul desemnat ne-a asigurat că își propune drept priorități imediate gestionarea crizei pandemice, deblocarea asistenței financiare externe și curățarea instituțiilor statului, ceea ce corespunde cu prioritățile enunțate anterior de PDM. Noi rămînem consecvenți și în continuare: țara are nevoie de guvern. Orice guvern e mai bun decît niciun guvern (așa cum e acum)”, a mai declarat democratul.

Reamintim că Curtea Constituțională a declarat constituțional decretul privind desemnarea candidaturii lui Igor Grosu pentru funcția de prim-ministru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?