X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Declarație: Trebuie să unificăm partidele de centru-stînga

16 iul. 2021,, 10:45   Politică
7924 19

Președintele PSRM, Igor Dodon, vorbește despre necesitatea reformării și consolidării forțelor politice de centru-stînga din Republica Moldova. Liderul socialiștilor a declarat, vineri la emisiune, că alegerile din 11 iulie au arătat că întreg segmentul de centru-stînga se apropie de scorul PAS.

”Trebuie să unificăm partidele de centru-stînga. Blocul electoral pe care noi l-am creat ar fi o platformă de discuții în această direcție. Dacă doriți și un rebranding și tot ce e necesar pentru a intra în forță în lupta politică mai departe. Aceste alegeri au arătat că centru-stînga are un potențial foarte mare. Chiar dacă avem rezultatul PAS cu 62 de mandate, total 52%, apropo, în interiorul țării - 47%, fără diasporă, toată centru-stînga luată împreună se apropie de scorul PAS. Există acest potențial”, a declarat Dodon.

Președintele PSRM susține că, cel mai probabil, deja în toamnă va fi prezentat proiectul de unificare a partidelor de centru-stînga.

”Este necesară o reformare pe centru- stînga. Acest lucru este real, eu sînt conștient de acest lucru și sînt gata împreună cu colegii să propunem această reformare. Vom consolida rîndurile, vom discuta și cu reprezentanții partidelor de stînga pentru a veni cu un proiect, o idee de consolidare pe centru-stînga poate chiar în această toamnă”, a declarat liderul PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?