X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon întreprinde o vizită în raionul Ialoveni și Hîncești

13 oct. 2020,, 15:33   Politică
3951 0

Vizita lui Igor Dodon în raionul Ialoveni a început cu satele Horești și Zîmbreni. La Horești, Dodon a mers la ferma din localitate, unde au și o linie de producere a laptelui, cașcavalului și altor produse lactate.

Potrivit lui Dodon, întreprinderea este un bun exemplu de gestionare a afacerii, unde se implementează tehnologii noi.

”Viitorul aparține unor astfel de întreprinderi. Cînd vorbim despre necesitatea industrializării țării, despre modernizarea agriculturii, în primul rînd, ne referim la implementarea unor asemenea proiecte. Una dintre prioritățile echipei noastre a fost și rămîne susținerea sectorului agricol, mai ales în condițiile de criză pandemică și de secetă”, a notat Dodon.

Igor Dodon a vorbit cu angajații întreprinderii atît despre procesul de producție, cît și despre drumuri, domeniul social, pandemie. Aceleași teme le-a discutat și cu locuitorii din satul Zîmbreni. Dodon a comunicat cu oamenii despre ceea ce s-a reușit și despre planurile pentru următorii patru ani. În special, a fost evidențiat procesul de dublare etapizată a salariilor pentru toți lucrătorii medicali. În luna octombrie, medicii primesc deja un salariu cu 30% mai mare, de la 1 ianuarie, acesta se va majora cu încă 30%, iar în primul trimestru al anului 2021 – cu 40%.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?