X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dodon: „Situația va fi dificilă în continuare, dar sîntem pregătiți pentru asta”

13 noi. 2020,, 19:35   Politică
4567 3

Actuala echipă guvernamentală face față pandemiei COVID-19 din Moldova și ține situația sub control.

Înțelegem că situația va fi și mai dificilă în viitor, dar sîntem pregătiți pentru asta.

Acest lucru a fost declarat de Președintele în exercițiu al Moldovei, candidat independent la funcția de șef al statului, Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Piatnița s Anatoliem Golea” de pe postul „RTR Moldova”, relatează Noi.md.

„Actuala echipă face față pandemiei de coronavirus. Vedem că așa-numitul al doilea val s-a răspîndit în întreaga lume. Vedem ce se întîmplă acum în țările Uniunii Europene. Un lockdown complet, adică activitățile agenților economici, studiile etc. au fost complet interzise. Nu am ajuns la acest punct și sînt sigur că vom face tot posibilul, astfel încît să nu închidem din nou economia, așa cum a fost în martie-aprilie curent”, a spus Igor Dodon.

Președintele Moldovei a specificat că agenții economici din Moldova au suferit suficient în urma suspendării forțate a activității lor în martie, aprilie, mai curent, de aceea autoritățile nu le vor mai lipsi de posibilitatea de a activa.


„Cred că vom face față. Facem față și ținem situația sub control. Desigur, sîntem conștienți că situația va fi dificilă în continuare, dar sîntem pregătiți pentru asta. Sîntem pregătiți pentru ca sistemul nostru medical să facă față. Ne-am pregătit pentru asta”, a spus Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?