Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon reacționează la apelul lansat de Sandu și Chirtoacă

1 noi. 2019,, 16:30   Politică
19018 12

Președintele țării, Igor Dodon, se arată mirat de apelul comun al Maiei Sandu și al lui Dorin Chirtoacă înaintat cetățenilor, de a-l vota în turul doi al alegerilor în capitală pe candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase.

Acesta spune că printr-un asemenea gest, liderii Blocului dau de înțeles că au alți parteneri politici.

„Pentru noi tot este un semn de întrebare. Doamna prim-ministru și liderii Blocului ACUM trebuie să se determine cine le sînt parteneri”, a declarat Igor Dodon, într-un video postat de Protv.

Președintele a lăsat să se înțeleagă că ar putea lua anumite decizii reieșind din gestul de azi al partenerului de coaliție al socialiștilor, la Consiliul Republican al partidului, care va avea loc săptămîna viitoare.

„Dacă partenerii le sînt cei care au distrus orașul și vor să facă parteneriat cu ei, să o spună foarte clar, pentru că noi, Partidul Socialiștilor, echipa prezidențială, am susținut acest Guvern, am dat vot de încredere atunci cînd alții poate se ascundeau și noi am mers deschis. Pentru noi, mesajul de bază pe care l-am înțeles din ceea ce a avut loc azi, e că cineva crede că are alți parteneri. Vom lua în calcul pentru deciziile de săptămîna viitoare”, a punctat Igor Dodon.


Într-un video postat pe Facebook, Dorin Chirtoacă a apărut alături de Maia Sandu, cu un apel comun către cetățeni pentru a-l vota pe Andrei Năstase, deși anterior Chirtoacă l-a criticat pe candidatul Blocului ACUM pentru alianța cu PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?