X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Perju, avertizat de Dodon: Dacă nu opriți neregulile de la Moldsilva, o să zburați împreună

21 feb. 2020,, 18:00   Politică
3526 1

Dodon critică dur un ministru din Guvernul Chicu și spune că ar putea fi demis. Șeful statului susține că este vorba de Ion Perju.

În cadrul emisiniunii „Președintele Răspunde”, Dodon precizează că este nemulțumit de corupția de la „Moldsilva”, care se află în subordinea Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, transmite Noi.md cu referire la deschide.md.

„Pădurarii vînd oficial 10-20 de cuburi de lemn, iar alte 300 de cuburi le dau pe bani cash. O să vă punem la închisoare. Cîțiva pădurari au fost prinși săptămîna trecută. Vom verifica pe fiecare. Pădurea este tăiată și vîndută la stînga și la dreapta. Trebuie să oprim defrișările. Aceasta este sarcina Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Domnul Perju, dacă nu o să faceți regulă o să zburați împreună cu șeful nou de la „Moldsulva”. Cu șeful pe care l-ați pus acum. Dacă nu opriți tăierile pădurii și neregulile de la „Moldsilva” o să zburați împreună. Despre aceasta am discutat și cu premierul”, a spus Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?